Cirkler & Ceremonier

HealingsCirkel

Trommemeditation, fordybelse, refleksion, og tid med dig selv og naturens visdom

 

Healende og rituelle ceremonier, hvor vi mødes i cirkel og deler vores visdom og power, vores rejse i livet og det som bevæger os lige nu. Via urgamle visdomsritualer og kraftfulde redskaber til at forbinde os med os selv og hinanden, skaber vi et nærende rum til at være og mærke fra hjertet. Et autentisk og givende møde med dig selv, hvor du kan lytte indad og høre din sjæls stemme. Du kommer tættere på Moder Jord, din essens og egen visdom, og forbinder dig med månen, solen og universets skabende kraft og samspil.

 

I den transformerende tid vi er i har vi brug for at mødes for at være og skabe i fælleskab. Her skaber vi sammen et autentisk og givende møde, og du får mulighed for at være i og skabe en kærlighedsdialog med dig selv. Her kan du være den sande udgave af dig, komme som den du er og dele fra hjertet, samt hvile i et refleksivt rum, hvor du kan finde vejen frem - og tilbage til dig selv.

 

Med udgangspunkt i urgamle healende og ceremonielle traditioner er der hver gang elementer fra yoga, chanting, indiansk trommerejse, og indiansk visdom. Emner og fokus varierer fra gang til gang, alt efter månen og årets cyklus og tiden vi er i.

 

Pernille Simmelsgaard: Medicinkvinde, Healer, & Guide, sammen med Mia Martinez: Healer, Mentor & Yogalærer (www.miamartinez.dk)

 

"Tilbagevenden til os selv, vores hjerter, nærværet og fællesskabet"

 

I en kompleks hverdag er tilbagevenden til det oprindelige og enkle noget mange af os længes efter, både privat og i arbejdslivet. En hverdag hvor vi kan finde roen i os selv, styrken, glæden og meningen. Være nærværende med hinanden, anerkende og inkludere, og se vores forskelligheder som styrker. Have fokus på helheden og fællesskabet, vores eget ansvar og indflydelse, det vi kan skabe sammen, når vi sætter vores intention bag.

Earth Wisdom Forårsceremoni

16/3-19 kl. 10-17.00: En dag med Indiansk Visdom, naturens energi, ro og forbundethed.

 

Foråret – en tid for naturens begyndelse og opblomstring.

 

Ligesom naturen har du også rytmer og cyklusser, der

inspirerer til opblomstring, fornyelse af dig selv og skaberkraften i dig.

 

Denne dag inviterer vi dig til Earth Wisdom dag, hvor vi fejrer forårets komme, i det ydre og i det indre. En dag med Indianske ritualer, naturens energi og kraft, ro og forbundethed. En stund til at reflektere, vække dit indre fra vinterhiet og mærke de naturlige rytmer og cyklusser som livet tilbyder dig nu.

 

Vi vil sidde om bålet, være i naturen, dele i cirklen og inspirere hinanden, nyde fællesskabet og samtidig skabe rum og plads til at du i dit eget tempo kan undersøge, hvilke drømme vinterens mørke har plantet i dig for dette år.

 

Vi guider dig kærligt igennem dagen sammen med naturens dybe væren, skaber små rum af stilhed til lytten, meditationer og inspirerende samtaler, og vi lader gruppens energi udfolde det der vil opstå.

 

Alle er velkomne, også børn, og det kræver ingen forkundskaber at deltage – så tag hele familien med til en hyggelig og oplevelsesrig dag i skoven. Der serveres frokost, samt kaffe, the og snacks gennem dagen.

 

Vi er ude så meget som muligt, så tag tøj med efter vejret.

 

Vi glæder os til at se jer!

 

Pris: 400 kr. pr. person.

Studerende, børn og unge under 20 år - 200 kr.

Børn under 10 år gratis.

 

Betaling sker til Elise på mobile pay: 23707912 eller til konto: 1551 1520459130 (Skriv forår+navn) .

 

Kontakt mig for tilmelding & mere info

 

Leaders by Heart, Kalkgaarden, Farumvej 137, 3520 Farum,

Tlf. 20103586, mail: kontakt@leadersbyheart.dk

CVR 30670957