Coaching & Counselling

Find ind til din essens, stå stærkere funderet & autentisk, så du kan lede dig selv med hjertet


Jeg guider, coacher og sparrer med dig om der hvor du er lige nu, hvad du ønsker og det du har brug for, for at trives, i dit liv og arbejdsliv. Du får mulighed for at se på dig selv, dine relationer og virkeområder, og ændre på det du ønsker skal være anderledes eller mere af.


Ved at sætte fokus på dig og dine styrker og udfordringer arbejder du bevidst med dig selv og med at finde det du virkelig vil, dine muligheder og dit potentiale - og med at sætte klare intentioner og handling bag ordene.


Jeg hjælper dig med at mærke dig selv, din essens & egen indre visdom. Sætte perspektiv på situationen, og bringe større indsigt, nye ideer og muligheder ind. Således støtter jeg dig i at finde dine egne svar og løsninger, også fremadrettet. Du får inspiration, input og læring med hjem, samt metoder og værktøjer der hjælper dig videre på din vej.


Du kommer i kontakt med din indre unikke stemme, og mærker den kraft der ligger i at skabe og kommunikere fra hjertet. Du lærer at navigere bevidst og gøre det som giver dig ro, styrke og handlekraft i hverdagen


Mit fokus er på hjerterum, dybde, læring, perspektiv, og lansigtet, bæredygtig udvikling. Gennem Indiansk Visdom og værktøjer til Indre Lederskab, Balance, Helhed og Mening i livet såvel som arbejdslivet

 

Kontakt mig for at høre mere og booke en session

Personligt Council

Med Indiansk Visdom & Medicine Walk i naturen


Et personligt, udviklende og nærværende møde med dig selv og det som rører sig i dit liv lige nu - arbejdsmæssigt og privat - dine behov, drømme, håb og ønsker, samt dine udfordringer og dagligdags problematikker. Jeg hjælper dig til at se mere klart, og blive afklaret i forhold til din situation og hvad du kan gøre for at skabe mere ro, balance, hjerte, helhed og mening.


Du guides gennem enkle og kraftfulde metoder til at finde dine egne svar ved at åbne op og trække på naturens visdom i dig og omkring dig. En tilbagevenden til dig selv, din essens og dit hjerte, din indre stemme og visdom, dine styrker, balance, og dit sande potentiale.


Du får mulighed for at mærke dig selv og dine drømme på et dybere niveau, og det som har brug for at blive healet og transformeret. Ved at lytte til dig selv og din egen og naturens visdom, får du nye perspektiver på din situation og større indsigt, nye ideer og muligheder opstår.


Således støtter jeg dig i at finde dine egne svar og løsninger, også fremadrettet. Du får sparring, inspiration, input og læring med hjem, samt metoder og værktøjer der hjælper dig videre på din vej.

 

Councelling er et begreb fra den Indianske Filosofi og Visdom, og er en dyb rådslagning med dig selv eller med andre. Hvor du trækker på kontakten til den universelle visdom der bor i dig, og i alt omkring os.


Kontakt mig for at høre mere og booke en session


Leaders by Heart, Kalkgaarden, Farumvej 137, 3520 Farum,

Tlf. 20103586, mail: kontakt@leadersbyheart.dk

CVR 30670957