Cirkler & Ceremonier

Fuldmåne HealingsCirkel

Trommemeditation, fordybelse, refleksion, og tid med dig selv og naturens visdom


Healende og rituelle ceremonier, hvor vi mødes i cirkel og deler vores visdom og power, vores rejse i livet og det som bevæger os lige nu. Via urgamle visdomsritualer og kraftfulde redskaber til at forbinde os med os selv og hinanden, skaber vi et nærende rum til at være og mærke fra hjertet. Et autentisk og givende møde med dig selv, hvor du kan lytte indad og høre din sjæls stemme. Du kommer tættere på Moder Jord, din essens og egen visdom, og forbinder dig med månen, solen og universets skabende kraft og samspil.


I den transformerende tid vi er i har vi brug for at mødes for at være og skabe i fælleskab. Her skaber vi sammen et autentisk og givende møde, og du får mulighed for at være i og skabe en kærlighedsdialog med dig selv. Her kan du være den sande udgave af dig, komme som den du er og dele fra hjertet, samt hvile i et refleksivt rum, hvor du kan finde vejen frem - og tilbage til dig selv.


Med udgangspunkt i urgamle healende og ceremonielle traditioner er der hver gang elementer fra yoga, chanting, indiansk trommerejse, og indiansk visdom. Emner og fokus varierer fra gang til gang, alt efter månen og årets cyklus og tiden vi er i.


Pernille Simmelsgaard: Medicinkvinde, Healer, & Guide, sammen med Mia Martinez: Healer, Mentor & Yogalærer (www.husetnamaste.dk)


Se mere på facebook siden Leaders by Heart

Køb billetter her

"Tilbagevenden til os selv, vores hjerter, nærværet og fællesskabet"


I en kompleks hverdag er tilbagevenden til det oprindelige og enkle noget mange af os længes efter, både privat og i arbejdslivet. En hverdag hvor vi kan finde roen i os selv, styrken, glæden og meningen. Være nærværende med hinanden, anerkende og inkludere, og se vores forskelligheder som styrker. Have fokus på helheden og fællesskabet, vores eget ansvar og indflydelse, det vi kan skabe sammen, når vi sætter vores intention bag.

Livets Ceremoni

Dage i skoven hvor du guides og inspireres til at leve mere balanceret, opmærksomt og mindfuldt. Du introduceres til Indiansk Visdom & Medicinhjulet, og lærer enkle og kraftfulde ritualer du kan bruge i dagligdagen.


Datoer: 7/4, 5/5 og 2/6 kl. 11.00-15.00 på Kalkgaarden i Farum


Du inviteres til ceremonielle dage i cirkel med den Maya-indianske Earth Wisdom, i den unikke og smukke natur i Naturpark Mølleåen ved Farum, hvor du introduceres til de basale, kraftfulde og helhedsorinterede principper, Medicinhjul og ritualer som visdomstraditionen indeholder til personlig og spirituel udvikling. I en hverdag hvor vi længes tilbage til vores kerne, til indre fred, væren og samklang med os selv og naturen, tilbyder Earth Wisdom en enkel vej frem, en vej som vi kan gå hele livet.


Du tager de første skridt til hvordan du kan implementere og bruge Earth Wisdom og kontakten til naturen i din hverdag, som giver dig mulighed for at have en enkel, jordnær og naturbaseret spirituel praksis, hvor du genskaber forbindelsen til dig selv, din essens og alt omkring dig.


I Earth Wisdom er hver dag en ceremoni og livet leves opmærksomt og mindfuldt, med forståelse for at alt er levende og forbundet. At vi kan være aktive medskabere af det som er livgivende og bringer balance og helhed - i tanke, ord og handlinger,


Dagene indeholder værktøjer og redskaber til at genskabe helhed, balance og trivsel i hverdagen og mulighed for at vende tilbage til en livsstil hvor vi naturligt er i dyb forbindelse med Moder Jord, altings energi og alle vores relationer - i forbundethed med livets store cirkel og alt liv. En tilbagevenden til autentisk væren, bevidtshed og handlen fra hjertet, og forbindelsen til den del af os alle som er i ét med helheden.


De ceremonielle dage kan med fordel kombineres med forløbende Earth Wisdom Coach, Leader by Heart og Intuition & HjerteVisdom.


Praktisk: Vi mødes på Kalkggaarden, Farumvej 137, 3520 Farum, og går ud i skoven derfra. Mere information følger ved tilmelding.


Pris: 500,- kr. pr. gang, 2 gange for 900,- kr. og 3 gange for 1200,- kr.


Kontakt mig for tilmelding & mere info


Leaders by Heart, Kalkgaarden, Farumvej 137, 3520 Farum,

Tlf. 20103586, mail: kontakt@leadersbyheart.dk

CVR 30670957