Earth Wisdom Ceremonier

Nymåne & Fuldmåne Cirkler

Trommemeditation, fordybelse, refleksion, og tid med dig selv og naturens visdom

 

En kraftfuld, nærværende og givende rejse ind i dig selv, med guidede meditationer der giver dyb ro, balance og klarhed over dine næste skridt. Mærk trommens blide healende kraft, og opnå en naturlig dybere forbindelse til elementerne og månens kraft. Lad dig guide og vær med fuldmånens kraftfulde og mystiske energi, som giver mulighed for fordybelse og ekspansion på samme tid. Mærk dit hjerte og din essens, og find din indre stilhed og ro, dine dybe rødder og grounding. Fyld dig selv op med god energi, giv slip på det du ikke har brug for, og læn dig ind i der hvor du er. I større samklang med Moder Jord og universet, kan du sætte fokus på det som er vigtigt, for dig selv, dine nærmeste og verden, og det som du ønsker at give liv til og manifestere.

 

Vi starter med ca. 40 min grounding og måneyoga med yogalærer Mia Martinez - hvor vi åbner op for den feminine fuldmåneenergi og forbinder os med vores egen powerfulde, feminine skaberkraft. Vores feminine side styres af intuition, modtagelighed, drømme og følelser. Bliv nænsomt guidet igennem både stræk og stillinger, sat sammen i blide bevægelser, som vil hjælpe dig med at vende blikket indad, tune dig ind på din indre stemme, din kreativite, dit hjerte og din intuition.

 

Datoer 2018: mandage 19-20.30 hos Mia i Huset Namasté.

Pris 130,- kr. pr. gang, 5 gange for 575,- kr.

Nymåne Cirkler - 8/10, 5/11, 3/12

Fuldmåne Cirkel - 26/9 (19-21.00), 19/11, 17/12

"Tilbagevenden til os selv, vores hjerter, nærværet og fællesskabet"

 

I en kompleks hverdag er tilbagevenden til det oprindelige og enkle noget mange af os længes efter, både privat og i arbejdslivet. En hverdag hvor vi kan finde roen i os selv, styrken, glæden og meningen. Være nærværende med hinanden, anerkende og inkludere, og se vores forskelligheder som styrker. Have fokus på helheden og fællesskabet, vores eget ansvar og indflydelse, det vi kan skabe sammen, når vi sætter vores intention bag.

Indiansk Høst Ceremoni

En smuk og dyb dag med Indiansk Visdom, naturens energi, ro og forbundethed.

 

En stund til at reflektere og genfinde dig selv, dine rødder og de naturlige rytmer og cyklusser som livet tilbyder dig. Samt en mulighed for at få mere balance, grounding og overskud til at tage med ind i efteråret og vinteren.

 

Efteråret er tiden hvor naturen giver sine gaver, for så at trække sig tilbage og forny sig til endnu en cyklus af spiring, blomstring og høst. Som naturen, er vi mennesker også i konstant cyklus af spiring, blomstring og høst. Denne ceremoni er en fejring af efteråret og de gaver vi høster i vores liv lige nu, både på de ydre og indre planer. Vi skaber plads og rum til at undersøge hvad der har manifesteret sig gennem året, hvordan det har beriget vores liv, og hvad vi har lært om os selv. En vigtig cyklus at afslutte inden vi går ind i Kivatiden – vinterens rolige og bløde mørke – for at drømme nye drømme for os selv og verden omkring os.

 

Alle er velkomne, også børn, og det kræver ingen forkundskaber at deltage – så tag hele familien med til en hyggelig og oplevelsesrig dag i skoven. Der serveres frokost, samt kaffe, the og snacks gennem dagen. Vi er ude så meget som muligt, så tag tøj med efter vejret.

 

Pris: 400 kr. Studerende, børn og unge u. 20 år 200 kr., Børn u. 10 år gratis. Kontakt mig for tilmelding & mere info

 

Leaders by Heart, Kalkgaarden, Farumvej 137, 3520 Farum,

Tlf. 20103586, mail: kontakt@leadersbyheart.dk

CVR 30670957