Uddannelser & Træning

Mindful Transformation Coach

Transformerende Coaching med bæredygtige og helhedsorienterede principper og metoder fra den indianske Earth Wisdom

 

Coachuddannelse, som tager udgangspunkt i den enkeltes kompetencer, styrker og potentiale, og som træner helhedsorienterede coaching modeller og Indre Lederskab, for at kunne stå stærkt og klart i mødet med andre. Samt har til formål at styrke evnen til at møde den anden med omsorg og i øjenhøjde, og facilitere livgivende og menings-skabende udvikling og forandring hos en selv og andre.

 

En udviklende rejse ind i din egen essens, dine styrker og dine talenter. I løbet af 10 dage med 2-3 ugers mellemrum udforsker og afprøver du coachingmetoder og principper, som er baseret på Indiansk Visdom, transformerende tilgang og NLP Master Coaching. Du lærer at stå stærkt og grounded i dig selv som coach og facilitator af forandringer, og at kunne møde det enkelte menneske lige der hvor det er. Ud fra viden om at reel og vedblivende forandring og udvikling udspringer af nærvær, tillid og øget bevidsthed på egne mønstre, accepten af dem og villigheden til at ville ændre det der ikke længere er livgivende. At alt forandring starter indefra og kommer af en dyb motivation og lyst til at skabe mere mening.

 

Udbytte:

 

Uddannelsen gør dig i stand til at holde og facilitere personlige forandringer og udviklingsmuligheder, med udgangspunkt i en

procesorienteret, mindful og helhedsfokuseret tankegang. Efter endt uddannelse og modtaget kursusbevis, kan du holde effektfulde og indlevende 1:1 coachings, både arbejdsmæsigt og privat.

 

Du lærer at holde og coache på afklarings- og udviklingsprocesser, og hjælpe med at skabe øget bevidsthed på mønstre, overbevisninger og nye muligheder. Efter uddannelsen kan du guide og hjælpe coachee til at følge sin egen vej,mærke sig selv, overkomme sine begrænsninger og komme skridtet videre. Samt gennem hjerte og empowerment sætte mål der giver mening for den enkelte, øger motivationen og lysten til at handle på målene, og dermed skaber mulighed for indre ejerskab, handlekraft og egen succes.

 

Praktisk: Vi mødes 1-2 dage om måneden, 10 dage i alt, i den skønne natur ved Mølleå-dalen og på Kalkgaarden i Farum. Du skal regne med ca. 1-2 timers hjemmearbejde / træning om ugen. Der er mulighed for sparring undervejs i forløbet.

 

Pris 15.000 inkl. moms. Beløbet kan betales i rater.

 

Næste hold starter i marts / april 2019. Kontakt mig for mere information

Indhold i uddannelsen:

 

 • Helheds- og procesorienteret "360 graders" Coachinghjul
 • Fokus på styrker og udviklingsområder i hjulet
 • Overbevisninger og hvordan de kommer til udtryk
 • Begrænsninger og skyggesider og hvordan du tilgår dem
 • Coach kompetencer og fokusområder, roller og styrker
 • Egen stil, rolle, ståsted og udstråling som Coach
 • Bevidsthed på egen rolle og indflydelse i coachingen
 • Det ligeværdige, autentiske & respektfulde møde
 • Tilstedeværelse & nærvær, aktiv lytning
 • Indlevelsesevne & emotionel intelligens
 • Åben konstruktiv dialog & kommunikation
 • Model af verden & filtre i komunikation
 • Reflekterende, lærende & skabende samtaleteknikker
 • Anerkendende tilgang, spejling & feedback
 • Fokus på styrker & faldgrupper undervejs i coachingen
 • Samskabelse & facilitering af forandringer
 • Bæredygtige & holdbare løsninger & resultater
 • Indefra og ud, selvledelse & selvautoritet
 • Formål & motivation, empowerment & meningsskabelse
 • Rammer & struktur, omgivelser, forberedelse
 • Målsætning, prioritering, handling fra hjertet
 • Din drøm, egen vej og personlige udvikling

Udtalelser:

 

"Jeg er i gang med min coachuddannelse hos Leaders by Heart, og jeg er kommet så godt i gang. Pernille skræddersyer uddannelse, så den passer bedst til dem der er på holdet og hun formår hele tiden at holde styr på spørgsmål og undervisningen. Udover det er undervisningen hele tiden perfekt kombination af opgaver, teori, praktisk og hjemmefokus. På den måde er man hele tiden i gang og hele tiden i udvikling. Jeg kan på det varmeste anbefale Pernille og Leaders by Heart til alle der vil kaste sig ud i coachfaget. Hendes erfaring er så bred, at hun kan holde alt fra Jurister til de kreative. Jeg ser frem til at gøre min uddannelse færdig og til at tage overbygningen. For jeg er kun lige startet, men meget sulten.” Mark Agerskov - Plan A - Mark Agerskov Dans

 

Personligt lederskab - også i stormvejr

"Jeg er vild med det rum, som Pernille evner at skabe. Derfor meldte jeg mig til uddannelsen Earth Wisdom Leadership & Coaching, og det blev en 8 uger+ lang rejse henover sommeren. Her fik jeg adgang til en ydmyg forståelse af medicinhjulets magi, som flækkede hul i muren ind til stilhed, handlekraft og styrket mod til et personligt lederskab, der også står stærkt i stormvejr.

 

At vi alle kursusgangene var ude i skoven, på engen eller i en have gav mig samtidig dyb indsigt i samarbejdet mellem naturens kræfter og min egen styrke. Det har været en stor oplevelse for mig at få lov at deltage på uddannelsen og jeg takker dig, Pernille for nyerhvervelse af nærmest eksistentielle grundforståelser og forandringer i mit liv såvel privat, personligt som professionelt. Tak". Charlotte Gallina, Iværksætter & udvikler, Montblanc-Adventure.

Leader by Heart

Træning i indre lederskab, selvansvar og selvautoritet, baseret på Transformerende Lederskab og den tidløse Maya-indianske Earth Wisdom. Du lærer at stå stærkt i din egen autenticitet som menneske, og at lytte til din essens og indre stemme. Vi arbejder med at skabe et balanceret, helhedsorienteret og meningsfuldt liv på alle fronter, med stærke rødder og grounding, en bæredygtig og stærk platform at stå på, og evnen til at følge dine visioner og dit hjertets visdom. Så du kan bringe dine gaver og talenter til verden, dine særlige kompetencer og styrker. Ved at finde dig selv, din essens og dit unikke potentiale, kan du leve din egen sandhed, og være en stærk leder for dig selv og andre.

 

Praktisk: Vi mødes 1-2 dage om måneden, 8 dage i alt, i den skønne natur ved Mølleå-dalen og på Kalkgaarden i Farum. Du skal regne med ca. 1-2 timers hjemmearbejde / træning om ugen. Der er mulighed for sparring undervejs i forløbet.

 

Næste hold starter forår / forsommer 2019. Kontakt mig for mere information.

 

Leaders by Heart, Kalkgaarden, Farumvej 137, 3520 Farum,

Tlf. 20103586, mail: kontakt@leadersbyheart.dk

CVR 30670957