Retreat

Yoga & Earth Wisdom Retreat

Hjertestyrke - Livsdrøm - Elementernes kraft

- Weekenden 26.-28. April 2019 -

 

Når vi tager på retreat fra hverdagen, det ydre liv og alt det der optager os der, kan vi vende blikket indad og restituere de indre ressourcer. Åbne bevidstheden og hjertet, og skabe kontakt til en anden og større virkelighed, fyldt med magi, mystik & healingskraft.

 

Din iboende livsdrøm er forunderlig, den insisterer på, at du vokser og gror og vil altid bringe dig til dit næste skridt. Hele din eksistens og livsvej har sit eget unikke formål i forhold til helheden og fælleskabet. Du har en evne til at forandre, påvirke og transformere, der rækker ud over hverdagens virkelighed, og du er altid forbundet i livets store net, som guider og påvirker dig og omvendt. Dette retreat er for dig, der er parat til at møde nye dybder af din essens, og blive den hjertebårne medskaber du allerede er - af det liv der giver mening for dig.

 

Gennem blid yoga og spændingsfrigørelse, kontakt til elementerne og naturens visdom, stilhed, trommerejser & meditationer, nærende fællesskab, dybe dialoger og cirkel om bålet, guider vi dig til en større dybde og ro, selvindsigt og nærvær med dig selv og det som er vigtigt. Kærligt vækkes vi til den kraft, selvautoritet, og styrke vi besidder og den vej vores sjæl og hjerte kalder på.

 

DET FÅR DU

 

Et trygt og kærligt rum, så du kan lytte og mærke efter, hvad der er brug for i dit liv, for at skabe dig en meningsfyldt og balanceret hverdag, hvor du er i kontakt med dit inderste, dit hjerte, dine længsler og din livsvisdom. Værktøjer til hvordan du dagligt forbinder dig med din krop, dit hjerte og den universelle visdom, der bor i og omkring dig, så du står stærkt i din egen integritet og styrke. Inspirerende fællesskab, hjerteåbnende dialog og støtte, så du med mod kan agere i større overensstemmelse med den du er og bringe dine naturlige gaver og talenter til verden.

 

HVEM ER VI?

 

Pernille Simmelsgaard: Er Medicinkvinde, Healer, Mentor og Guide og har sit eget firma Leaders by Heart. Hun har 10 års intensiv træning og uddannelse indenfor den Maya-Indianske Earth Wisdom, samt 22 års erfaring indenfor personlig udvikling og lederskab, coaching, kommunikation, samarbejde og teamudvikling. Hun brænder for at skabe hjertekontakt og livgivende fællesskaber, og hjælpe mennesker med at stå stærkt og balanceret i sig selv, følge hjertet og drømmene og det som giver mening og livskvalitet. Se mere på www.leadersbyheart.dk

 

Ditte Brændgaard: Er yoga-, meditations lærer og traumeterapeut og arbejder til daglig i sin egen virksomhed www.yogaboflen.dk. Her hjælper hun mennesker med at blive hjerterobuste, gennem yoga, meditation, kropsbevidsthed, spændingsfrigørelse, traumeforløsning og balancering af nervesystemet. Hun har gennem de sidste 10 år, arbejdet med sig selv og andre fysisk, energetisk, følelsesmæssigt og spirituelt og opnået viden om netop disse fire aspekters sammenhængskraft og styrker, bl.a. gennem 6 års intensiv træning og uddannelse i Maya-Indiansk Earth Wisdom, samt dybdegående meditations- og yogapraksis.

PRAKTISK

Vi bor på Kirsebærgården der ligger midt i det naturskønne Odsherred, med eget lille økologisk landbrug, omgivet af skovhave og små sanserum – Huset er ny renoveret og hjertevarmt og det hele emmer af æstetisk helhed. Se mere her: http://kirsebaergaarden.com/

 

Datoer: 26.-28. April 2019. Vi ankommer fredag ml. 16.00-17.30, og vi slutter søndag eftermiddag omkring kl 15.00.

Adressen er Slettermosevej 15, nakke, 4500 Nykøbing Sjælland.

 

Maden står vi selv for og vi hjælpes ad, som et fællesskab med madlavning og oprydning. Den mad vi kokkererer vil afspejle årstiden og bliver til af naturlige og økologiske råvarer. Vi spiser hovedsagligt grøntsager, men servere også kød fra Kirsebærgårdens egen avl. Der vil være kaffe, te og snacks i løbet af dagen. Har du madallergier, så skriv det til os ved tilmelding.

 

TILMELDING OG PRIS

Prisen for weekenden er: 2.700 kr. Tilmelder I jer 2 personer samlet, er prisen 2.500 kr. pr. person.

Tilmelding sker senest d. 15. marts til info@yogaboflen.dk

Ved tilmelding betales et depositum på 500kr på mobile pay: 40709969 eller til konto: 5470 0001719797

Restbeløbet betales senest 5. april.

 

Der er 12 pladser på dette retreat. Vi bor i 4-sengs rum, dobbelt-værelse og enkeltværelse.

Tillæg ved ønske om enkeltværelse: 350,- (2 stk og fordeles efter først til mølle)

 

KONTAKT

Har du spørgsmål eller vil du bare gerne lige høre hvem vi er, er du velkommen til at kontakte os:

Ditte: info@yogaboflen.dk, tlf. 40709969

Pernille: kontakt@leadersbyheart.dk, tlf. 20103586

 

DET MED SMÅT

*Ved afmelding refunderes depositum ikke. Ved afmelding efter 5. april refunderes hele beløbet ikke

*Hele beløbet refunderes kun i det tilfælde vi bliver forhindret i at gennemføre og må aflyse.

 

 

Leaders by Heart, Kalkgaarden, Farumvej 137, 3520 Farum,

Tlf. 20103586, mail: kontakt@leadersbyheart.dk

CVR 30670957