Counselling

Sparring / Coaching

Indre Lederskab - stå stærkt funderet & autentisk & led med hjertet

 

Jeg guider, coacher og sparrer med dig om der hvor du er lige nu, hvad du ønsker og det du har brug for, for at trives, i dit liv og arbejdsliv. Du får mulighed for at se på dig selv, dine relationer og virkeområder, og ændre på det du ønsker skal være anderledes eller mere af. Ved at sætte fokus på dig og dine styrker og udfordringer arbejder du bevidst med dig selv og med at finde det du virkelig vil, dine muligheder og dit potentiale - og med at sætte klare intentioner og handling bag ordene.

 

Jeg hjælper dig med at mærke dig selv, din essens & indre visdom. Sætte perspektiv på situationen, og bringe større indsigt, nye ideer og muligheder ind. Således støtter jeg dig i at finde dine egne svar og løsninger, også fremadrettet. Du får inspiration, input og læring med hjem, samt metoder og værktøjer der hjælper dig videre på din vej.

 

Du kommer i kontakt med din indre unikke stemme, og mærker den kraft der ligger i at skabe og kommunikere fra hjertet. Du lærer at navigere bevidst og gøre det som giver dig helhed, mening og handlekraft i hverdagen. Mit fokus er på hjerterum, dybde, læring, og lansigtet, bæredygtig udvikling, gennem værktøjer til Indre Lederskab, Balance, Helhed og Mening i livet såvel som arbejdslivet.

Counselling & Personlig Udvikling

Med Indiansk Visdom & Naturterapi

 

En tilbagevenden til dig selv, din essens og dit hjerte, din indre stemme og visdom, dine styrker, balance, og dit sande potentiale.

 

Et personligt, udviklende og rummeligt møde om det der rører sig i dit liv lige nu - arbejdsmæssigt og privat - dine behov, drømme, håb og ønsker, samt dine udfordringer og dagligdags problematikker. Jeg hjælper dig til at se mere klart, og blive afklaret i forhold til din situation og hvad du kan gøre for at leve med mere ro, balance, hjerte, helhed og mening.

 

Jeg guider, coacher og sparrer med dig om din situation, hvad du ønsker og det du har brug for, for at trives. Mit fokus er på hjerterum, dybde, læring, perspektiv, og lansigtet, bæredygtig udvikling. Gennem værktøjer til Indre Lederskab, autentisk kommunikation, gode relationer, balance, trivsel, helhed og mening.

 

Du får mulighed for at mærke dig selv, din essens og dit hjerte og der hvor du er lige nu. Samt lytte til dig selv, få perspektiv på din situation og større indsigt, nye ideer og muligheder. Således støtter jeg dig i at finde dine egne svar og løsninger, også fremadrettet. Du får inspiration, input og læring med hjem, samt metoder og værktøjer der hjælper dig videre på din vej.

Councelling er et begreb fra den Indianske Filosofi, og er en dyb rådslagning med dig selv eller med andre. Her benyttes det som en blanding af udviklende samtale, walk and talk, intuitiv coaching og rådgivning, samt værktøjer til personlig og spitrituel udvikling - sat sammen så det møder dig der hvor du er og matcher dine ønsker og behov for afklaring og udvikling.

 

 

Leaders by Heart, Kalkgaarden, Farumvej 137, 3520 Farum,

Tlf. 20103586, mail: kontakt@leadersbyheart.dk

CVR 30670957