Artikler

 

Coaching på landet

 

Nyt liv - væk fra hverdagens trummerum - og ud og få nye ideer og ny inspiration i skønne landlige omgivelser. Det er nogle af hovedtankerne bag de planer som Pernille Simmelsgaard har lagt for Kalkgaarden på Farumvej. Som erfaren coach vil hun tilbyde workshop-kurser, der sætter fokus på hvordan man kommer videre efter at have følelsen af at gå i stå - det være sig på arbejdet eller privat.

 

Mon ikke vi alle har prøvet at have følelsen af at være ude af balance - privat eller på arbejde? Det gør vi hver især noget meget forskelligt ved. Nogle vælger at tage et coaching-kursus, og for dem vil Pernille Simmelsgaard nu skabe et nyt og anderledes sted. Nemlig på Kalkgaarden mellem Farum og Ganløse. Her har hun lejet sig ind i selskabslokaler, hvor hun sammen med to partnere vil tilbyde kurser i nogle anderledes rammer, hvor det ikke kun skal handle om undervisning og lærdom.

 

Andre præmisser

 

"Det kan være man føler man er gået i stå på sit arbejde eller i sit parforhold, og har brug for at kunne komme videre. Finde ud af hvad ens drømme er, og hvor man gerne vil hen. Der vil jeg gerne skabe et sted, hvor man kan mødes på andre præmisser end den dagligdags," siger Pernille Simmelsgaard.
Hun har været tilknyttet Furesø Konsulenthus og guider og underviser i kommunikation og samarbejde, lederskab og et liv i balance og helhed. I øjeblikket er Pernille Simmelsgaard i gang med et uddannelsesforløb gennem Ehama Institute, i personlig lederskab og kommunikation der er baseret på Maya-indianernes visdom.

 

Bålaftener

 

"Jeg tror på, at man kan finde en mere bæredygtig måde at være sammen på, og jeg tror meget på den indianske livsstil," siger Pernille Simmelsgaard, der på Kalkgaarden forestiller sig workshop-kurser med indkaldte gæstelærere og foredragsholdere.
"Men det kan også være inspirations-aftener, som jeg planlægger en gang om måneden, eller hyggelige bålaftener. Det handler for mig meget om at vi også selv kan være med til at hjælpe hinanden. Det skal være et inspirerende mødested," siger Pernille Simmelsgaard.

Foreløbig er hun gået i gang med at sætte kursusforløb op, og hun forventer at gå i gang i slutningen af marts.


 

 

Leaders by Heart © 2010

www.leadersbyheart.dk