Earth Wisdom Ceremoni

Earth Wisdom Ceremoni 

- personlig og i små grupper -


Et personligt, udviklende og nærværende møde med dig selv og det som rører sig i dit liv lige nu - arbejdsmæssigt og privat - dine behov, drømme, håb og ønsker, samt dine udfordringer og dagligdags problematikker. Jeg hjælper dig til at se mere klart, og blive afklaret i forhold til din situation og hvad du kan gøre for at skabe mere ro, balance, hjerte, helhed og mening.


Du guides gennem enkle og kraftfulde indianske ritualer, medicinhjul og metoder til at finde dine egne svar ved at åbne op og trække på naturens visdom i dig og omkring dig. En tilbagevenden til dig selv, din essens og dit hjerte, din indre stemme og visdom, dine styrker, balance, og dit sande potentiale. Med hjælp og guidance fra de 4 Elementer - Ild, Vand, Jord og Luft, som repræsenterer Indre Ild, Følelsernes kraft, Kroppens Visdom og Hjertets klarhed. 


Således støtter jeg dig i at finde dine egne svar og løsninger, også fremadrettet. Du får mulighed for at mærke dig selv og dine drømme på et dybere niveau, og det som har brug for at blive healet og transformeret. Ved at lytte til dig selv og din egen og naturens visdom, får du nye perspektiver på din situation, så større indsigt, nye ideer og muligheder opstår.