Earth Wisdom Healing

Earth Wisdom Healing


Indlevende, nærværende, omsorgsfuld og virkningsfuld healingsterapi med fokus på balance, trivsel og helhed. Via udviklende samtaler, intuitiv guidance, trommerejser og meditationer, ritualer, energiarbejde og indianske elementer til healing. I den kraftfulde natur omkring Farum, hjælper jeg dig til at finde ind til din kerne og den du autentisk er. Du opnår ro & balance, og får mulighed for at slippe gamle historier, traumer og energetiske blokeringer, så du kan finde dig selv og det du virkelig ønsker og står for. Du mærker dine rødder og grounding, står stærkere i dig selv, din essens og dit hjerte.


Jeg hjælper dig med at genskabe forbindelsen til naturens og din indre visdom, din egen healingspower og naturlige rytme og balance i livet. Du guides i et trygt og hjertevarmt rum, hvor du kan læne dig ind og give slip, og tage imod den kraft der er din. Så du kan genfinde dit autentiske selv, den du i virkeligheden er og dit formål i livet.


Jeg arbejder dybt med den indianske Earth Wisdoms Medicinhjul, principper og levemåder, og med universel energi, intuitiv healing & guidning. I alle sessions og forløb arbejder vi med en holistisk og helhedsorienteret tilgang med fokus på både krop, sind, ånd, følelser og hjerte og de 5 tilhørende elementers kraft - jord & krop, ild & ånd, vand & følelser, luft & hjertesind (Heartmind) samt eter & essens. Vi taler om det der er vigtigt i din healing og transformation, og jeg benytter forskellige healingsmetoder, ritualer og ceremonier, skræddersyet til dig.


Metoder og healingselementer


Livgivende hænder og energi

Intuition og hjertets visdom

Kroppens energisystem


Hotstone, sten og krystaller

Aromaer , fjer og røgelse

Læsninger og kortoplæg


De 4 elementer og naturens kraft

Moder Jord og naturens visdom

Spirituel indsigt og guidance


Trommerejser og trommehealing

Intuitive beskeder og guidance

Drømmetydning og tolkning


Skræddersyede Ceremonier og ritualer

Indianske Medicinhjul og principper

inspiration til egen healingspraksis