Hotstone, Aroma & Stenterapi

Hotstone Stenmassage

Aroma- & Stenterapi 


En stund med dybde, ro og massiv velvære med den nærende og healende indianske

behandlingsmetode, som hjælper dig med at komme ned i kroppen og mærke dig selv, forløser

stress, uro, ubalancer & spændinger og genskaber kroppens naturlige tilstand. Du finder større indre ro, grounding og balance i krop, sind, ånd og følelser, og kan mærke dig selv, din essens, din krop og dit hjerte.


Effekten af de varme lavasten og den blide dybe massage med varm olie, varme sten og aromaer mærkes med det samme. Du bringes ind i en meditativ og drømmende tilstand, hvor du kan slappe helt af, give slip og få ny energi. For at opnå en endnu dybere og terapeutisk behandling kombineres de varme sten med kølige sten og krystaller, som placeres på kroppens energibaner og udvalgte steder på og rundt om kroppen. De healende og energigivende krystaller hjælper med at fjerne blokeringer og affaldsstoffer i hele din krop & dit energisystem, og giver et blidt energiboost, som mærkes længe efter. 

Hotstone Stenmassage

& Aromaterapi


Dybdegående og samtidig blid og rolig massage med varme lavasten, varm olie og udvalgte rene æteriske olier. En ældgammel terapeutisk, indiansk behandlingsmetode som genskaber balance, dyb ro og velvære, og er en mulighed for at give slip på spændinger og slappe helt af. En healende og nærende stund for både krop, sind, følelser og sjæl, hvor dit energi og nervesystem genvinder balancen, helheden og roen - og du kan gå derfra med fornyet energi og større indre fred, velvære og balance.


Hotstone Stenmassage & Raindrop Aromaterapi


Afbalancerer energien i både krop, sind, ånd, og følelser, og giver fornyet energi til kroppens energisystem (meridianer) og energicentre (chakraer). En dybdegående og healende behandling med massage med varme sten, og brug af kølige sten og krystaller sammen med udvalgte rene æteriske aromaolier flere steder på kroppen. Tilsammen giver det en dyb terapuetisk, udrensede og forløsende effekt i hele kroppen og energisystemet. Din energi boostes og harmoniseres blidt og nænsomt, og den dybe og nærende behandling giver mulighed for at give helt slip på uro, spændinger, blokeringer og ophobet energi. 


Alle behandlinger er blide, omsorgsfulde & healende, og sammensættes efter behov & ønske. Du kan fx vælge fokus på ryg & nakke, hænder & fødder, ansigts- & hovedbund, eller dyb behandling af hele kroppen. 


45 min. - 500 kr.

60 min. - 650 kr.

75 min. - 750 kr.

1 ½ time - 850 kr.

1 3/4 time - 900 kr.


Leaders by Heart, Kalkgaarden, Farumvej 137, 3520 Farum,

Tlf. 20103586, mail: kontakt@leadersbyheart.dk

CVR 30670957