Magiske MåneCirkler

Healende og magiske MåneCirkler


I skovens dybe stille ro mødes vi i fællesskab om bålet og deler fra hjertet. Omgivet af den

smukke gamle natur omkring Farum kan vi læne os ind i os selv og naturen og blive næret og renset

af Elementernes kraft. Et kraftfuldt sted & område, som er ideelt til ceremoniarbejde, cirkler og personlig & spirituel udvikling, og som rummer  mulighed for at finde dyb visdom og healing.


Jeg kommer også gerne ud og holder en cirkel eller en ceremoni. Kontakt mig for at høre mere.

NymåneCirkler


Et givende og healende rum hvor du kan mærke dig selv, din essens, hjerte, dine rødder & din grounding. Nymåne står for nye begyndelser og er et godt tidspunkt til at vende blikket indad og være med dig selv i naturen for en stund. Med ro & rum til at reflektere og mærke det som er vigtigt, give slip og lade drømmende og det som spirer i dit liv få plads og stemme. Du bliver næret og fyldt op og genfinder større indre fred og balance, med skovens og elementernes healende energi, blide guidede trommemeditationer, samt indianske elementer, ritualer og øvelser som følger årstidens cyklus og passer til månens og de universelle cyklusser og aktuelle temaer. 


Pris 200 kr. pr. gang. Følg med på Facebook siden Leaders by Heart

FuldmåneCirkler


Trommemeditation, fordybelse, refleksion, og tid med dig selv og naturens visdom, i healende og rituelle cirkler, hvor vi deler vores visdom og power, vores rejse i livet og det som bevæger os lige nu. Via urgamle visdomsritualer og kraftfulde redskaber til at forbinde os med os selv og hinanden, skaber vi et nærende rum til at være og mærke fra hjertet. Et autentisk og givende møde med dig selv, hvor du kan lytte indad og høre din sjæls stemme. Du kommer tættere på Moder Jord, din essens og egen visdom, og forbinder dig med månen, solen og universets skabende kraft og samspil.


I den transformerende tid vi er i har vi brug for at mødes for at være og skabe i fælleskab. Her skaber vi sammen et autentisk og givende møde, og du får mulighed for at være i og skabe en kærlighedsdialog med dig selv. Her kan du være den sande udgave af dig, komme som den du er og dele fra hjertet, samt hvile i et refleksivt rum, hvor du kan finde vejen frem - og tilbage til dig selv.


Med udgangspunkt i urgamle healende og ceremonielle traditioner er der hver gang elementer fra yoga, chanting, indiansk trommerejse, og indiansk visdom. Emner og fokus varierer fra gang til gang, alt efter månen og årets cyklus og tiden vi er i.


Pris: 200 kr. Holdes sammen med Mia Martinez - Huset Namasté


Se og følg med mere på facebook siden Leaders by Heart