Samtaler med hjertet

Samtaler med hjertet


Intuitive samtaler og inspiration med Walk'n Talk i skovens dybe stille ro. Vi mødes i den uberørte vilde natur omkring Farum, hvor der er højt til loftet, og plads og rum til refleksion og indsigt. Her undersøger vi de muligheder og udfordringer du står med, hvad du har brug for, og hvordan du kommer godt videre.  Med indlevelse, indføling, klarsyn og hjerte guider, coacher og sparrer jeg med dig, så du kan finde dig selv og din egen vej frem.


Jeg hjælper dig med at lytte til og mærke dig selv, din essens & egen indre stemme. Sætte perspektiv på situationen og bringe nye ideer og muligheder. Her er plads til fordybelse, og til at se og favne alt det som er, bevidst og klart. Mærke hjertet & drømmene, og udfolde potentialet for meningsfuld vækst. Du kommer i kontakt med dit indre lederskab, og mærker den kraft der ligger i at skabe og kommunikere fra hjertet. Du lærer at navigere bevidst og gøre det som giver dig ro, styrke, mening, og handlekraft i hverdagen.


Vi ser på hvad du ønsker og det du har brug for, for at trives, i dit liv og arbejdsliv. Du får mulighed for at se på dig selv, dine relationer og virkeområder, og ændre på det du ønsker skal være anderledes eller mere af. Ved at sætte fokus på dig, og dine styrker og udfordringer, arbejder du bevidst med dig selv og med at finde det du virkelig vil, dine muligheder og dit potentiale - og med at sætte klare intentioner og handling bag ordene.


Således støtter jeg dig i at finde dine egne svar og løsninger, også fremadrettet. Du får inspiration, input og læring med hjem, og metoder og værktøjer der hjælper dig videre på din vej. Ud fra tesen om at intet er tilfældigt, at alt er muligt, og at livet byder på eventyr, muligheder og læring når vi møder det med et åbent sind og et modigt hjerte.