Samtaler med Hjertet

Samtaler med Hjertet

- intuition, visdom & mening


En mulighed for at se og mærke dig selv og dit liv klart, med hjælp fra naturens og universel visdom og guidance. Med fokus på din sjæl og essens, og det som bringer liv og mening, tuner vi sammen ind på dig. Her er der plads til fordybelse, og til at se og favne alt det som er, bevidst og klart. Mærke hjertet & drømmene, og udfolde potentialet for meningsfuld vækst. Med indlevelse, indføling, klarsyn og hjerte guider, coacher og sparrer jeg med dig, så du kan finde dig selv og din egen vej frem.


Ud fra tesen om at intet er tilfældigt, at alt er muligt, og at livet byder på eventyr, muligheder og læring når vi møder det med et åbent sind og et modigt hjerte. 

Samtaleterapi  i naturen


Vi ser på hvad du ønsker og det du har brug for, for at trives, i dit liv og arbejdsliv. Du får mulighed for at se på dig selv, dine relationer og virkeområder, og ændre på det du ønsker skal være anderledes eller mere af.


Ved at sætte fokus på dig og dine styrker og udfordringer arbejder du bevidst med dig selv og med at finde det du virkelig vil, dine muligheder og dit potentiale - og med at sætte klare intentioner og handling bag ordene.


Jeg hjælper dig med at mærke dig selv, din essens & egen indre visdom. Sætte perspektiv på situationen, og bringe større indsigt, nye ideer og muligheder ind. Således støtter jeg dig i at finde dine egne svar og løsninger, også fremadrettet. Du får inspiration, input og læring med hjem, og metoder og værktøjer der hjælper dig videre på din vej.


Du kommer i kontakt med din indre unikke stemme, og mærker den kraft der ligger i at skabe og kommunikere fra hjertet. Du lærer at navigere bevidst og gøre det som giver dig ro, styrke og handlekraft i hverdagen.