Cirkler & Ceremonier

Indianske Cirkler & Ceremonier

I skovens dybe stille ro mødes vi i fællesskab om bålet og deler fra hjertet. Omgivet af den gamle, smukke og fredede natur omkring Farum kan vi læne os ind i os selv og naturen og blive næret og renset af Elementernes kraft. Et kraftfuldt sted & område, som er ideelt til ceremoniarbejde, vedkommende cirkler og personlig & spirituel udvikling, og som rummer  dyb visdom og healing. Jeg kommer også gerne ud for at holde en cirkel eller en ceremoni. Kontakt mig for at høre mere.

Ceremonielle dage og Cirkler om bålet


Dage i skoven hvor du guides og inspireres til at leve mere balanceret, opmærksomt og mindfuldt, med den Maya-indianske Earth Wisdom og Hjertets Vej som omdrejningspunkt. I den unikke, gamle og smukke skov Naturpark Mølleåen ved Farum møder og åbner du de basale, kraftfulde og helhedsorinterede principper, Medicinhjul og ritualer som den indianske visdomstradition indeholder til personlig og spirituel udvikling.


I en hverdag hvor vi længes tilbage til vores kerne, til indre fred, væren og samklang med os selv og naturen, tilbyder Earth Wisdom en enkel vej frem, en vej som vi kan gå hele livet. Du tager de første skridt til hvordan du kan implementere og bruge Medicinhjulene, principperne, værktøjerne og kontakten til naturen i din hverdag, som giver dig mulighed for at have en enkel, jordnær og naturbaseret spirituel praksis, hvor du genskaber forbindelsen til dig selv, din essens og alt omkring dig.


Hver gang introduceres konkrete værktøjer og redskaber til at genskabe helhed, balance og trivsel i hverdagen og mulighed for at vende tilbage til en livsstil hvor vi naturligt er i dyb forbindelse med Moder Jord, altings energi og alle vores relationer - i forbundethed med livets store cirkel og alt liv. En tilbagevenden til autentisk væren, bevidtshed og handlen fra hjertet, og forbindelsen til helhed og universel bevidsthed. I Earth Wisdom er hver dag en ceremoni og livet leves opmærksomt og mindfuldt, med forståelse for at alt er levende og forbundet. At vi kan være aktive medskabere af det som er livgivende og bringer balance og helhed - fra hjertet og i tanke, ord og handlinger.


Følg også med på Facebook siden Leaders by Heart