Earth Wisdom

Earth Wisdom


I en hverdag hvor vi længes tilbage til vores kerne, til indre fred, væren og samklang med os selv og naturen, tilbyder Earth Wisdom en enkel og kraftfuld vej frem, en vej som vi kan gå hele livet. Med en praktisk og jordnær tilgang til det hele menneske, lærer du at stå i din egen empowerment, og navigere i livet ud fra et spirituelt, holistisk og bæredygtigt paradigme. På Earth Wisdom vejen introduceres du til, og lærer, hvordan du kan integrere og bruge Medicinhjul, principper, værktøjer og metoder, som er baseret på kontakten til naturen i din hverdag. En måde at være i livet og hverdagen på, og en jordnær og naturbaseret spirituel praksis, hvor du genskaber forbindelsen til dig selv, din essens og alt omkring dig.


I den Indianske Wisdom er alle medicinhjul, værktøjer og principper baseret på en helhedsorienteret, bæredygtig og balanceret tilgang, en måde at se verden på, hvor alt liv æres og respekteres, og en opmærksom tilgang til livet generelt. Mindfulness er et grundpræmis for den måde de gamle folk tænkte, mærkede livet og handlede på, og er b.la. udtrykt i begreberne HeartMind og Compassion - at se med og leve fra hjertet. Når vi kommer fra et mere omsorgsfuldt, nærværende og livgivende sted, kan vi handle ud fra et større perspektiv, og kan se hvad der er brug for, for at skabe balance, trivsel og helhed.


I den Indianske Visdomslære er alting forbundet og intet står alene. Alt liv er en del af livets store cirkel og alt arbejder sammen i den store helhed. Vi har alle en vej at gå - vores Sacred Path eller Sacred Dream of Life - den vej der er vores egen unikke og som udtrykker vores sande formål og talent. Livet viser os vejen, og vi når vi lytter og ser med hjertet, sjælen og intuitionens stemme og vores indre kilde til visdom, kan vi se at livet spejler os i alt og alle vi møder på vores vej.