Wisdom Walk

Wisdom Walk

- magisk vandring med hjerte og mening -


Intuitiv og transformerende samtale i den uberørte vilde natur omkring Farum, hvor der er højt til loftet, og plads og rum til refleksion og indsigt. En mulighed for at se og mærke dig selv og dit liv klart, med hjælp fra naturens og universel visdom og guidance. Med fokus på din sjæl og essens, og det som bringer liv og mening, tuner vi sammen ind på dig. Her er der plads til fordybelse, og til at se og favne alt det som er, bevidst og klart. Mærke hjertet & drømmene, og udforske dit potentiale, dine styrker og talenter.


Jeg hjælper dig med at lytte til og mærke dig selv, din sandhed & egen indre stemme. Sætte perspektiv på situationen, se på helheden og hvad du har brug for, og bringe nye ideer og muligheder ind. Du kommer i kontakt med dit indre lederskab, og mærker den kraft og empowerment der er i at skabe og navigere fra hjertet. Du træner din bevidsthed, din intuition og evne til at gå åbent, lyttende og med hjertet og instinktet forrest.Medicine Walk


En tur vi går som har en klar tidsramme og formål, og et fokuseret emne eller spørgsmål du ønsker svar på. Opgaven er at åbne dig for hvilke input livet giver dig mens du går, det kan være tegn og symboler, ting der sker eller det du møder. Du samler information og vi samtaler og ser undervejs på hvad de forskellige ting fortæller dig om det du går med. Jeg guider dig til at aflæse, forstå og tolke de beskeder livet bringer, og du lærer at tyde det du møder og finde dine egne svar.


Når vi læner os ind i ideen om at vi konstant er i dialog med livet, og at livets stemme taler på mange kanaler, kan vi lære at forstå de beskeder som livet bringer os. på et dybere niveau. Når vi åbner sindet og hjertet for intuitionens stemme og det at lytte og se klart, opdager vi at dialogen altid er i gang, og at det handler om at tune ind på en ny kanal. Vi får øjnene op for at intet sker tilfældigt, og at når vi følger intuitionen og hjertet, og tuner ind på og tolker symboler, beskeder, drømme og tegn i vores hverdag, får vi helt nye pejlemærker i livet, og beskeder om det som er vigtigt og hvor vi er på vej hen.


Vores mavefornemmelse giver et godt praj om vi er på rette vej, og hjertets klare instinkt tager sjældent fejl. De intuitive fornemmelser og beskeder vi får er mere subtile, og når du træner at lytte til dem opstår en magisk verden af synergi og dybere forståelse af altings sammenhæng. Når du følger intuitionen og dit hjerte, vil du typisk have en god mavefornemmelse og omvendt. Hvis du er i tvivl, er det altid godt at stoppe op og mærke efter en ekstra gang, og "holde spørgsmålet" på det du er i gang med, en øvelse som trænes i den indianske visdom, hvor vi lytter en ekstra gang til hvad livet fortæller om et issue eller emne, indtil det føles klart og rigtigt indeni.