Hotstone behandling

Hotstone & Krystal Healing


En nærende og givende stund, med healende hænder, æteriske aromaolier, varme lavasten, og kølige sten og krystaller. Blid massage med og placering af de varme sten på kroppen hjælper dig til at genfinde dyb ro, grounding og balance i krop, sind, ånd og følelser. Så du kan finde hjem og mærke dig selv, din essens, din krop og dit hjerte. Vandet som stenene varmes i renser, healer og fornyer, og udvalgte æteriske aromaolier og krystaller, giver ny energi til hele dit system.


Jeg guider dig i et blidt, hjerteåbent og nænsomt rum, og du bringes ind i en meditativ og drømmende tilstand, hvor du kan slappe helt af og give slip på uro, spændinger og blokeringer. Du oplever en udrensede og forløsende effekt i hele kroppen og energisystemet, og får adgang til dine følelsernes kraft og din dybeste indre livskilde. Din energi boostes og harmoniseres blidt og nænsomt, og den dybe og nærende behandling genskaber balance, harmoni og velvære.


Undervejs genskabes forbindelsen til universets, de 4 elementers, Jordens og din egen healende energi. Så den kan bevæge sig frit og ubesværet, og genfinde sit naturlige flow i hele kroppens energisystem. Herfra kan du favne dig selv og mærke det du har brug for.


Krystaller og sten er Moder Jords healere og energigivere, som hjælper dig med at åbne til din egen indre healing, visdom og intuition. De placeres intuitivt på og omkring kroppen, hvor de tilfører ny energi og indsigt, og forløser gammel energi og blokeringer.


Hver session er unik - der sker lige præcis det der skal ske og som du er klar til. Kroppen og følelserne viser vejen - når vi overgiver os til os selv, kan der opstå spontan healing, forløsning og hjerteåbning. Du kan opleve dyb afslapning eller et boost af ny energi, og kan slippe det du ikke længere har brug for, og så beslutte hvad du  bringer med videre.